De Flora

Gratis adviezen

op het gebied van onderhoud en snoei van appel-, peren-, pruimenbomen en blauwe bessen-, frambozen- en bramenstruiken.

Over mij

Als 11 jarige jongen ben ik al begonnen met het plukken van rode bessen. Gaandeweg de jaren heb ik mezelf steeds meer ontwikkeld en heb alle facetten in het fruitteeltbedrijf doorlopen. Dat resulteerde in een overname van het fruitteeltbedrijf van mijn schoonouders.

Mijn schoonouders hadden de laatste jaren voornamelijk appels en peren. Daarnaast teelden ze bramen, frambozen en pruimen. Ik ben er ook nog blauwe bessen aan toe gaan voegen. Het was echt een passie om fruit te telen waarvan mensen blij worden. De bomen en struiken in top conditie houden. Natuurlijk zijn daarin ook vele uitdagingen geweest. De natuur laat zich namenlijk niet dwingen. Wind, hagel en vorst en teveel of te weinig regen zijn flinke uitdagingen en hebben hun weerslag.

Vanwege gezondheidsredenen kan ik mijn passie niet meer beoefenen. Daarom deel ik nu graag gratis mijn expertise met mensen die graag fruit telen maar hierbij tegen allerlei uitdagingen aan lopen. Vooral wat betreft snoei.

Dus heb je een uitdaging met jouw appel-/peren-/pruimenboom of blauwe bessen-/bramen-/frambozenstruik? Voor gratis advies mag je altijd contact met mij opnemen om te kijken of ik iets voor jou kan betekenen.

J. Lukkezen

Wil jij gratis advies voor snoei of onderhoud van fruitbomen of fruitstruiken? Vul dan dit contactformulier in en ik neem z.s.m contact met jou op.